100% Awi Datar lambar / Sprei

100% Awi Datar lambar / Sprei

Rincian produk

Tag produk

Set sepré awi, set sepré & sarung bantal anu langkung méwah tibatan sepré katun Mesir anu pangsaéna.

16-20″ Saku Jero: King Bamboo Sheet Set ngawengku 1 lembar datar (105″x102″), 1 lembar dipasangan (78″x80″) jeung 4 sarung bantal (20″x40″).Kantong jero nu pas ka kasur nepi ka 16 ″-20″ jero kalayan elastis sabudeureun lambaran dipasangan.Lembar ieu cekelan sareng pas langkung saé tibatan set lambar sanés!Set sprei dirancang pikeun nyocogkeun ampir sadaya kasur kalayan jerona henteu langkung ti 22 ″.Kalayan tambihan manteng sareng elastis anu awét, lambaran anu dipasang dirarancang pikeun tetep pas sareng pas kana kasur anjeun.

Lambaran awi didamel tina 100% viscose awi organik.Lambaran awi lemes pisan kalayan kanyamanan anu luhur.Dibandingkeun sareng lambar katun biasa, lambar awi langkung ambekan.Lambaran awi mangrupikeun lambar tiis pikeun bobo panas.

Lambaran awi alam tiasa nyerep seueur panas dina usum panas sareng ngajaga awak tetep tiis sareng garing wengi.Hal ieu kacida mantuan pikeun jalma kalawan sweats peuting jeung lambar awi bisa ngaronjatkeun kualitas saré.

Lambaran awi parantos lulus sababaraha tés sensitipitas kulit sareng cocog pikeun saha waé anu gaduh kulit sénsitip.Ulah salempang ngeunaan alergi kulit disababkeun ku lambar awi.

Ukuran

Ranjang 28''x52''+9''

Kembar 68''x96''+4''

Lengkep 81''x96''+4''

Ratu 90×102+4''

Ukuran Raja 108''x102''+4''

Cal.Raja 108''x102''+4''


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami