100% Katun Duvet Cover

100% Katun Duvet Cover

Rincian produk

Tag produk

Mewah, panutup selimut katun bébas kusut dina susunan kelir ekslusif

Anyaman kalayan katun 200TC-500TC pikeun rasa anu garing, nyaman, sareng dina anyaman anu kuat sareng ketat pikeun daya tahan.

katun Mesir sateen katun lila-pokok.

Fitur opat dasi sudut interior ngagantelkeun kana loop sudut dina comforters parabot keur sare dasar urang pikeun ngamankeun duanana di tempat.

Duvet panutup mindeng boga tombol, dasi, panutup amplop, atawa seleting salaku panutupanana pikeun nyimpen sisipan enclosed.Ieu kudu dicatet yén Duvet mangrupa sisipan nu mana di jero Duvet Cover;biasana diwangun ku turun atanapi turun alternatif.Nalika sisipan sareng panutup duvet dihijikeun, kadang-kadang disebut Penghibur.Biasana pikeun Duvet Covers gaduh rinci pagawean sapertos flanges atanapi sulaman sapanjang sisi sareng handap.

Bisa dipersonalisasi ku Monogram, Tutuwuhan, Sato, Kartun, Endless sareng Scenic.

Sakabéh koleksi ngawengku sepré datar, sepré dipasangan, saku lembar datar saku jero, saku jero dipasang lambar, sarung bantal, panutup duvet, sarta shams, unggal bisa dihasilkeun sarta dijual misah.

Gaduh labél STANDARD 100 ku OEKO-TEX® ngajamin yén sertifikasi mandiri parantos dilakukeun dina unggal komponén produk ieu sareng diuji kana daptar langkung ti 300 zat ngabahayakeun dumasar kana kritéria ilmiah anu ketat anu tetep sateuacanna peraturan hukum global.Kriteria tés nganggap sagala cara hiji zat bisa nyerep kana awak, kaasup ngaliwatan kontak kulit jeung réspirasi pikeun mastikeun Anjeun jeung kulawarga anjeun aman.

Mesin cuci tiis, siklus hipu wungkul

Paké ngan ngabodaskeun non-klorin sakumaha diperlukeun

Tumpur garing handap

Beusi haneut sakumaha diperlukeun

Catetan: Ulah overload washer jeung dryer

Panutup selimut katun klasik tina apartemen kontemporer ka bumi megah tradisional

Panutup selimut katun mangrupikeun kapercayaan anu ambekan sareng alami hypoallergenic, Sifat katun anu murni sareng alami hartosna nalika dianggo dina linen ranjang, Ieu penting sabab bakal nyerep panas awak anjeun nalika anjeun bobo nyéépkeun anjeun tiis sareng garing.Tetep nyaman sapanjang peuting.

Panutup selimut dikumbah sateuacana kanggo rasa anu lembut sareng janten langkung lembut sareng langkung lembut unggal nyeuseuh

Duvet panutup mindeng boga tombol, dasi, panutup amplop, atawa seleting salaku panutupanana pikeun nyimpen sisipan enclosed.Ieu kudu dicatet yén Duvet mangrupa sisipan nu mana di jero Duvet Cover;biasana diwangun ku turun atanapi turun alternatif.Nalika sisipan sareng panutup duvet dihijikeun, kadang-kadang disebut Penghibur.Biasana pikeun Duvet Covers gaduh rinci pagawean sapertos flanges atanapi sulaman sapanjang sisi sareng handap.

Ukuran

Ukuran sarung katun:

Kembar 68''x 86''

Lengkep 68''x86''

Ratu 92''x 88''

Ukuran 92" x 88"

Kal.Ukuran Raja 108" x 92"


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami