100% ORGANIK BAMBOO MURNI Dipasang

100% ORGANIK BAMBOO MURNI Dipasang

Rincian produk

Tag produk

100% ORGANIK BAMBU MURNI Lembar dipasangan—KUALITAS TINGGI LEBAR DIPASANG AWI

Lambaran pas Ukuran Ratu 60″ x 80″ x 16″, Ukuran Raja Ukuran 78 x 80 + 16 inci.Datang dina kantong zippered pikeun neundeun gampang iraha wae nu peryogi eta.

300 Thread Count Weave Fitted Sheet, 16-inci jero saku lambar dipasangan pinuh elastis pikeun nampung jangkung kasur, naha éta kasur kandel atawa kasur luhur.Lambaran ieu moal ngaganjel nalika anjeun bobo, ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos nalika nyéépkeun ranjang isuk-isuk.Nyaman, tahan kerut, tahan luntur, sareng ramah lingkungan.

● Cool & Breathable: lambar awi thermoregulating alam Wick jauh Uap pikeun ngajaga anjeun tiis tur garing sapanjang peuting.Pitulung gede pikeun jalma kalawan sweats peuting.
● Kulit Friendly: 100% Viscose dijieunna tina awi.Lambaran awi idéal pikeun anu gaduh kulit sénsitip.
● cadar Awi Murni Fitur hiji saku jero 16 inci lambar dipasangan kalawan kualitas luhur elastis pikeun ngajaga fit snug leuwih paling sagala kasur nepi ka 16 inci kandel.
● cadar kami hypoallergenic, noda tahan, luntur tahan, sarta wrinkle tahan.
● Mesin nyeuseuh dina cai tiis, cuci bodas jeung kelir misah, tumble garing dina panas low, ulah ngabodaskeun.

Ukuran

Kembar 39''x75''+16''

Kembar XL 39''X80''+16''

Lengkep 54''x75''+16''

Ratu 60''x80''+16''

Ukuran Raja 78''x80''+16''

Cal King 72''x84''+18''


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami