100% sarung bantal awi murni

100% sarung bantal awi murni

Rincian produk

Tag produk

Sarung bantal Bambu Murni gaduh panutupanana amplop pikeun mastikeun bantal anjeun tetep aman dina tempatna sapeuting tanpa kaluar tina sarung bantal nalika anjeun bobo.Sadaya sarung bantal gaduh jahitan ganda kualitas di sabudeureun perimeter luar.

Bahan Unggul Dipilih: Dirajut ketat tina 100% viskos awi, 20″ x 26″ panutup sarung bantal penyejukan ratu pisan lembut dina kulit anjeun pikeun tetep garing sapanjang wengi - Panutup bantal awi nahan kualitas nyerep Uap pikeun ngantunkeun anjeun tina kesang wengi dina kaayaan anu nyaman iklim - Diturunkeun tina bubur awi, panén kauntungan tina sarung bantal anu awét sareng awét anu moal robek atanapi sobek.

sarung bantal awi karasaeun luar biasa lemes, lemes sareng mewah, tiis tapi écés sanés és tiis, éta langkung sapertos angin ngahiliwir raray anjeun dina usum panas. nyadiakeun nilai pinuh pikeun panyalindungan hadé dina bulu anjeun sarta kulit.

Ukuran

Ukuran standar 20''x26''

Ratu ukuran 20''x30''

Ukuran King 20" x 36"

Kal.King 20''x40''


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami