100% Dikumbah Perancis Flax Linen Duvet Cover Siapkeun

100% Dikumbah Perancis Flax Linen Duvet Cover Siapkeun

Rincian produk

Tag produk

Duvet Cover: Tombol panutupanana;opat dasi sudut interior tetep dina tempatna.
100% Kualitas Premium Kain Flax Perancis sareng Batu Dikumbah, 160 GSM, Percetakan Padet atanapi Digital.
(Ukuran Lengkep, sarung selimut 68''x86'', sepré datar 81″x96+4''", sepré dipasang dina 54″x75″+16'' jeung 2 Sarung Bantal ukuran 20″x30″+4' ')
Ukuran ratu, sarung selimut 92''x88'', sepré datar 90″x102″+4'', sepré dipasang 60''x80''+16″ sareng 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+4' ')
Ieu anyaman tina premium, Dijieunna tina serat flax kualitas impor ti Perancis.
Panutup selimut linen anu lemes, ambekan pisan sareng hypoallergenic.
Ngajaga anjeun tiis dina usum panas sareng haneut dina usum tiis.
Linen boga durability rupa.
Dikumbah pikeun luxe, hirup-di katingal.

Ngalebetkeun prosés anu tos dikumbah pikeun mastikeun kalembutan sareng keuna anu mulus.Hemp bakal langkung lemes sareng langkung berkilau dina unggal nyeuseuh.

Tiis dina Usum Panas sareng Haneut dina Usum tiis-Hemp ngambekan saé anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun usum panas.Kusabab lawon cukup saé pikeun ngajaga haneut sareng garing, éta ogé disarankeun pikeun usum tiis.Konduksi panas sarta nyerep Uap leuwih badag batan lawon katun, anjeun bakal meunang sare peuting hébat.Ketahanan warna anu saé, henteu gampang luntur.Set panutup duvet linen ieu bakal ngaleuwihan sadaya kabutuhan anjeun.

Kacida ngaapresiasi ku jalma anu boga kulit sénsitip, mindeng dibeuli ku kolotna pikeun kids maranéhanana.16 inci jero kalayan 360 ° elastis sabudeureun, éta bisa ngalereskeun kasur anjeun ogé.

Siklus hipu cuci handapeun 60 ℃.Ulah make detergent nu ngandung ngabodaskeun atawa whitener.Tumis garing kalayan panas sedeng.Nyetrika haneut upami diperyogikeun.Ulah di wasuh garing.Nyeuseuh jeung kelir sarupa.lawon linen bakal jadi lemes sanggeus unggal nyeuseuh.

Diménsi

Bagan Ukuran Amérika (inci)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"

Britania Raya Ukuran (cm)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm

Bagan Ukuran Australia (cm)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal

Bantal

Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm

Bagan Ukuran Singapura (Inci)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami