100% Sarung Bantal Linen Perancis

100% Sarung Bantal Linen Perancis

Rincian produk

Tag produk

100% Linen Perancis sareng Batu Dikumbah, Anyaman dina flax Perancis 170 gsm anu éndah, beurat idéal pikeun ranjang.
Set ieu didamel tina 100% linen Perancis kualitas luhur anu gaduh moderasi suhu anu saé sareng kamampuan napas pikeun ngabantosan anjeun bobo langkung gancang sareng bobo langkung saé.
Sarung bantal linen sacara alami breathable, nu mantuan pikeun ngajaga anjeun cooler dina usum panas jeung toasty sapanjang bulan usum tiis.
Diprosés ku pewarna alami sareng non-toksik sareng diproduksi kalayan sertifikasi OEKO-TEX Standard 100, set ranjang kami mangrupikeun pilihan anu pas pikeun ngabantosan kulit sénsitip anjeun.
Batu dikumbah pikeun durability tinggi.Set ieu moal leungit daya tahan tapi janten langkung lemes sareng unggal nyeuseuh.

Diménsi

Bagan Ukuran Amérika (inci)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"

Britania Raya Ukuran (cm)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm

Bagan Ukuran Australia (cm)

Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal

Bantal

Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami