Tentang Kami

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Pabrik kami profésional ngahasilkeun rupa-rupa parabot keur sare imah susunan, hotél parabot keur sare susunan jeung orok parabot keur sare susunan.
Urang ékspor produk urang ka AS, Kanada, Afrika Kidul, Éropa, Amérika Kidul, Oséania jeung wewengkon séjén.

Leuwih The Taun

Salila mangtaun-taun, kalayan kakuatan téknis anu kuat, produk anu berkualitas luhur sareng dewasa, sareng sistem jasa anu sampurna, kami parantos ngahontal pangwangunan anu gancang, sareng indéks téknis sareng épék praktis produkna parantos dikonfirmasi sareng dipuji ku mayoritas pangguna, sareng nampi sertipikat produk kualitas luhur, sareng parantos janten perusahaan anu terkenal di industri.

factory (2)
fac (3)
factory (3)
factory (1)
Production-Room
fac (1)

Tekstil Adat

Ngembangkeun warna anu sampurna pikeun aplikasi tékstil naon waé, Warna tékstil khusus kami bakal cocog sareng inspirasi anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngawujudkeun warna anjeun sapanjang produksi.

Staf kami leres-leres ngartos yén kami kedah tetep sumanget sapertos di handap ieu:

1. "Quality is our culture" 90% alat produksi diimpor ti JEPANG jeung Jérman.

2. "Waktos emas" urang boga gawé tim profésional anu bisa nyieun kualitas nice dina waktu anu singget.

3. "Jiwa Friendly Service hiji perusahaan" Éta kami salawasna.

Wilujeng sumping para nasabah ti sakumna dunya pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih!Anjeun bakal manggihan kami bener a supplier pohara alus.

Exhibition (3)
Exhibition (1)
Exhibition (2)

Di masa anu payun

Perusahaan kami bakal teras-terasan maén pinuh pikeun kauntungan sorangan, teras-terasan kana prinsip "ngarah dina sains sareng téknologi, ngalayanan pasar, ngarawat jalma-jalma kalayan integritas sareng ngudag kasampurnaan" sareng filosofi perusahaan "produk nyaéta jalma", terus-terusan. ngalaksanakeun inovasi téknologi, inovasi alat, inovasi jasa sareng inovasi metode manajemén, sareng terus-terusan ngembangkeun produk anu langkung murah pikeun nyumponan kabutuhan pangwangunan anu bakal datang.Ngaliwatan inovasi pikeun terus ngamekarkeun produk leuwih ongkos-éféktif pikeun minuhan kaperluan ngembangkeun hareup, sarta gancang nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur, produk dibanderol low nyaeta ngungudag relentless kami tina gawang.