Awi Duvet Cover Siapkeun

  • 100% Natural Bamboo bedding sets

    100% parabot keur sare Awi Pengetahuan Alam

    Set Sprei Ratu Awi kalebet 1 lambar datar (90″x102″), 1 lambar dipasangan (60″x80″+16) sareng 2 sarung bantal (20″x30″) Set sprei dirancang pikeun nyocogkeun ka ampir sadaya kasur anu jerona. teu ngaleuwihan 16″.Kalayan tambihan manteng sareng elastis awét, lambar anu dipasang dirarancang pikeun tetep pas sareng pas kana kasur anjeun.Lambaran awi thermoregulating alam nyabut lembab pikeun ngajaga anjeun tiis sareng garing sapanjang wengi.Pitulung hébat pikeun jalma anu wengi...