Lambaran Datar Awi

  • 100% Bamboo Flat sheet/Bed sheet

    100% Awi Datar lambar / Sprei

    Set sepré awi, set sepré & sarung bantal anu langkung méwah tibatan sepré katun Mesir anu pangsaéna.16-20″ Saku Jero: King Bamboo Sheet Set ngawengku 1 lembar datar (105″x102″), 1 lembar dipasangan (78″x80″) jeung 4 sarung bantal (20″x40″).Kantong jero nu pas ka kasur nepi ka 16 ″-20″ jero kalayan elastis sabudeureun lambaran dipasangan.Lembar ieu cekelan sareng pas langkung saé tibatan set lambar sanés!Set sprei dirancang pikeun nyocogkeun ampir sadaya kasur sareng ...