Set parabot keur sare katun

  • 100% Cotton Duvet Cover

    100% Katun Duvet Cover

    Mewah, panutup selimut katun bébas kusut dina susunan warna ekslusif Dirajut ku katun 200TC-500TC pikeun rasa garing, nyaman, sarta dina anyaman kuat, ketat pikeun durability.katun Mesir sateen katun lila-pokok.Fitur opat dasi sudut interior ngagantelkeun kana loop sudut dina comforters parabot keur sare dasar urang pikeun ngamankeun duanana di tempat.Duvet panutup mindeng boga tombol, dasi, panutup amplop, atawa seleting salaku panutupanana pikeun nyimpen sisipan enclosed.Perlu dicatet yén Duvet mangrupikeun sisipan ...
  • 100% Cotton flat sheet

    100% Katun lambar datar

    Sprei katun didamel tina bahan alami sareng murni anu ngajantenkeun lawon anyaman tina garis ranjang ambekan.Lembar datar mangrupikeun sapotong lawon panggedena anu henteu meryogikeun pas anu pas sapertos lambaran anu pas, sareng ngambang di luhur anjeun nalika anjeun bobo.Kembar datar cadar cocog duanana ranjang Kembar jeung Kembar Extra-lila.Sprei datar Ratu cocog sareng ranjang Full sareng Ratu.Sprei datar King cocog sareng ranjang King sareng Cal-King.100% Katun Combed kalawan 200 hitungan benang Lembar datar anu heran lemes, nyaman, brea...
  • 100% Egyptian Cotton Weave Fitted Sheet

    100% Katun Mesir Dipasang Lambaran

    Pilihan anu pangsaéna pikeun ranjang anu lemes, kuat, sareng gampang diurus nyaéta serat alam karesep anjeun - katun.Kalawan versatility unmatched, reliabilitas, sarta kanyamanan, teu heran katun mangrupakeun salah sahiji lawon alam pang populerna di dunya.Kaunggulan diwangun-di na idéal pikeun cadar jeung sarung bantal kualitas luhur.Ieu breathable.Sifat murni sareng alami tina katun hartosna nalika dianggo dina linen ranjang, éta ambekan.Kami khusus ngadamel sepré anu dipasang pikeun nutupan kasur dina ...
  • 100% Cotton pillow case

    100% Katun sarung bantal

    200TC-500TC Dijieunna tina 100% katun;anyaman ahli pikeun ngahasilkeun sateen finish lustrous Wrinkle-tahan lawon nyadiakeun katingal konsistén méwah, set The ngawengku 2 sarung bantal: 21 "X 30" nu bakal cocog bantal ukuran ratu.Aya seueur pilihan pikeun warna anu cocog sareng hiasan pangkeng anjeun.Kasus bantal lemes sareng lemes sareng tahan luntur, sareng gampang pisan dijaga.Ngan turutan parentah dina labél pikeun umur panjang.Sadaya produk kami diproduksi sacara tanggung jawab sareng didamel nganggo sustain...