Katun Lambar Lambar

  • Baby box bassinet sheet and mattress cover

    Sprei kotak orok sareng panutup kasur

    100% Katun kotak orok bassinet lambar jeung panutup kasur kalawan waterproof

  • Hospital cotton newborn baby box crib sheet

    Rumah sakit katun orok bayi kotak ranjang orok lambar

    100% Katun ninun 200T rumah sakit ranjang orok bodas dipasangan cadar

    Ukuran: 41×69+3 cm

  • Cotton jersey knit fitted crib sheet

    Katun jersey knit dipasangan ranjang orok

    Saré séhat–Lambar ranjang orok anu katun jersey

    Ukuran 52" X 28" X 9"

  • 100% Cotton woven crib sheet and bassinet sheet

    100% Katun anyaman ranjang orok lambar jeung bassinet lambar

    100% Katun anyamanranjang orok.2 PCS per kotak kado.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

     

     

  • 100% Jersey organic cotton crib sheet

    100% Jersey katun organik ranjang orok lambar

    100% Katun jersey knited ranjang orok.2 PCS per kotak kado.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

     

     

  • 100% Cotton jersey knited crib bassinet sheet

    100% Katun jersey knited ranjang orok bassinet lambar

    100% Katun jersey knited ranjang orok bassinet lambar.Dijieunna tina katun jersey stretch jadi alami lemes breathable, sarta super haneut, cadar ieu dasar hébat pikeun mibanda di pangkeng orok anjeun, naon usum.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

    Lambar ranjang orok Mini sareng lambar ranjang orok standar tiasa disaluyukeun ukuranana.

    Sadia dina rupa-rupa kelir jeung desain pikeun cocog gaya nanaon.Percetakan katun lemes tiasa janten percetakan digital sareng percetakan pigmén sareng percetakan réaktif.Kami gaduh desain énggal tina ranjang orok ieu unggal taun.Knit ultra lemes karasaeun saé pikeun orok.

    Lawon jersey tiasa disaluyukeun 130gsm, 150gsm, 160gsm, 180gsm sareng 200gsm.

    Saku jero kalayan sakuliling elastis.Pinuh elasticized pikeun pas snug.

    Lambaranana bentukna dipasangan sudut-sudut berkontur supados tetep leueur sareng mulus.Kaos rajutan katun 100% lemes bakal karasaeun saé dina kulit orok sareng teu nyaman pikeun iklas.

    Di handap ieu mangrupakeun lambar ranjang orok pangalusna lamun datang ka gaya, softness jeung bahan ramah-orok.

    Bungkusan tiasa kotak atanapi kantong lawon.Paket tiasa disaluyukeun sareng logo anjeun.Bisa jadi dina 1pcs atanapi 2 PCS atanapi 3 PCS per pakét.

     

  • 100% Cotton Jersey Knit Crib Sheet for Standard Crib and Toddler Mattresses

    100% Katun Jersey knit Crib Lambaran pikeun ranjang orok Standar jeung kasur balita

    Nalika anjeun mésér sepré anu pas pikeun ranjang orok anjeun, penting pikeun pariksa sipat antibakteri.Anjeun tiasa mésér dina set anu saé tina sepré ranjang orok anu gaduh sipat antibakteri ti pabrik kami.100% Katun Jersey.Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci.Kain 140gsm, 160gsm, 180gsm, Lemes sareng kanyamanan.Nu ensures orok anjeun boga sare alus sapanjang peuting.Ngeunaan sepré ranjang orok, sepré anu anjeun mésér kedah tiasa ngaleupaskeun sababaraha ...