Katun Duvet Cover Siapkeun

  • 100% Cotton Duvet Cover

    100% Katun Duvet Cover

    Mewah, panutup selimut katun bébas kusut dina susunan warna ekslusif Dirajut ku katun 200TC-500TC pikeun rasa garing, nyaman, sarta dina anyaman kuat, ketat pikeun durability.katun Mesir sateen katun lila-pokok.Fitur opat dasi sudut interior ngagantelkeun kana loop sudut dina comforters parabot keur sare dasar urang pikeun ngamankeun duanana di tempat.Duvet panutup mindeng boga tombol, dasi, panutup amplop, atawa seleting salaku panutupanana pikeun nyimpen sisipan enclosed.Perlu dicatet yén Duvet mangrupikeun sisipan ...