Katun Dipasang Lambaran

  • 100% Egyptian Cotton Weave Fitted Sheet

    100% Katun Mesir Dipasang Lambaran

    Pilihan anu pangsaéna pikeun ranjang anu lemes, kuat, sareng gampang diurus nyaéta serat alam karesep anjeun - katun.Kalawan versatility unmatched, reliabilitas, sarta kanyamanan, teu heran katun mangrupakeun salah sahiji lawon alam pang populerna di dunya.Kaunggulan diwangun-di na idéal pikeun cadar jeung sarung bantal kualitas luhur.Ieu breathable.Sifat murni sareng alami tina katun hartosna nalika dianggo dina linen ranjang, éta ambekan.Kami khusus ngadamel sepré anu dipasang pikeun nutupan kasur dina ...