Katun Lambaran Datar

  • 100% Cotton flat sheet

    100% Katun lambar datar

    Sprei katun didamel tina bahan alami sareng murni anu ngajantenkeun lawon anyaman tina garis ranjang ambekan.Lembar datar mangrupikeun sapotong lawon panggedena anu henteu meryogikeun pas anu pas sapertos lambaran anu pas, sareng ngambang di luhur anjeun nalika anjeun bobo.Kembar datar cadar cocog duanana ranjang Kembar jeung Kembar Extra-lila.Sprei datar Ratu cocog sareng ranjang Full sareng Ratu.Sprei datar King cocog sareng ranjang King sareng Cal-King.100% Katun Combed kalawan 200 hitungan benang Lembar datar anu heran lemes, nyaman, brea...