Katun Bantal Case

  • 100% Cotton pillow case

    100% Katun sarung bantal

    200TC-500TC Dijieunna tina 100% katun;anyaman ahli pikeun ngahasilkeun sateen finish lustrous Wrinkle-tahan lawon nyadiakeun katingal konsistén méwah, set The ngawengku 2 sarung bantal: 21 "X 30" nu bakal cocog bantal ukuran ratu.Aya seueur pilihan pikeun warna anu cocog sareng hiasan pangkeng anjeun.Kasus bantal lemes sareng lemes sareng tahan luntur, sareng gampang pisan dijaga.Ngan turutan parentah dina labél pikeun umur panjang.Sadaya produk kami diproduksi sacara tanggung jawab sareng didamel nganggo sustain...