Lembar ranjang orok linen

  • 100% Natural Linen with digital printing bassinet and crib sheet

    100% Linen Alami kalayan baskét percetakan digital sareng lambar ranjang orok

    100% ranjang orok linen alami sareng sepré keranjang.Lawon linen sacara alami lemes breathable, sarta super haneut.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

  • 100% French Natural Linen Flax Crib Sheet and Bassinet sheet

    100% Perancis Linen Flax Crib lambar jeung Bassinet lambar

    Anyaman anu langkung longgar nyiptakeun kahaneutan tanpa ngajebak Uap.Set lambar linen parantos disertipikasi ku OEKO-TEX Standard 100. Ukuran 28''x52''+9'' 360°Sabudeureun A loop pinuh ku tali elastis nutupan pageuh kasur Dijieun tina linen flax lila-pokok 100% Murni Perancis Alami lambar ranjang orok linen, Dijieunna sacara éksklusif tina kualitas luhur flax tumuwuh Perancis, tumuwuh alami jeung dipanén dina lingkungan.Batu dikumbah pikeun glossiness, durability rupa ogé rarasaan leungeun lemes, Meunangkeun lemes tur leuwih nyaman ...