Linen Duvet Cover Siapkeun

  • 100% Washed French Flax Linen Duvet Cover Set 

    100% Dikumbah Perancis Flax Linen Duvet Cover Siapkeun

    Duvet Cover: Tombol panutupanana;opat dasi sudut interior tetep dina tempatna.100% Kualitas Premium Kain Flax Perancis sareng Batu Dikumbah, 160 GSM, Percetakan Padet atanapi Digital.(Ukuran Lengkep, sarung selimut 68''x86'', sepré datar 81″x96+4''", sepré dipasang dina 54″x75″+16'' jeung 2 Sarung Bantal ukuran 20″x30″+4' ') Ukuran ratu, sarung selimut 92''x88'', sepré datar 90″x102″+4'', sepré dipasang dina 60''x80''+16″ sareng 2 Sarung bantal ukuran 20″x30″+ 4''...
  • 100% Pure Linen Washed Stone Duvet Cover Set 

    100% Linen Murni dikumbah Batu Duvet Cover Siapkeun

    100% Kualitas Premium Kain Flax Perancis sareng Batu Dikumbah, 160 GSM, Percetakan Padet atanapi Digital.

    Duvet Cover: Tombol panutupanana;opat dasi sudut interior tetep dina tempatna.

  • French Pure Linen Duvet Cover

    Panutup Duvet Linen Murni Perancis

    100% panutup duvet linen murni Dijieun dina Tekstil Cina-Shumei

    Kancing panutupanana disumputkeun

    Tombol kacang corozo alami

    Dasi lawon di jero unggal sudut ngajaga duvet dina tempatna

     

  • White Pure linen duvet cover

    panutup duvet linen murni bodas

    Batu Dikumbah Murni Linen Bantal nyertakeun

    Warna ngaropéa

    Bantal nganggo seleting atanapi panutupanana

    Ukuran 20" x 30" + 4"

  • 100% Linen bedding sets

    100% linen parabot keur sare set

    1X linen lembar datar,

    1 X linen dipasangan lambar sareng hem elastis 16 inci jero dina sagala sisi pikeun pas unggul,

    1x Duvet panutup kalawan tombol Kalapa,

    2 sarung bantal sareng 2 sarung bantal kalayan wates pigura gambar 2″ lega (cocog sareng bantal sagi opat)

    Bahan: 100% Linen

    Finishing: Perawatan Dikumbah Lemes

    beurat sedeng: 165gsm

     

  • 100% Natural washed linen duvet cover

    100% panutup selimut linen dikumbah alami

    1 x Duvet Cover
    1 x Sham Set
    Ukuran: Kembar 68"x86", Bantal sham 20"x26", Sarung bantal 20"x30"+4"
    Lengkep 68”x86”, Bantal palsu 20”x26”, Sarung bantal 20”x30”+4”
    Queen 88”x92”, Bantal sham 20”x26”, Sarung bantal 20”x30”+4”
    King 88”x92”, Bantal sham 20”x36”, Sarung bantal 20”x40”+4”
    Cal.King 92”x108”, Bantal palsu 20”x36”, Sarung bantal 20”x40”+4”
    Bahan: 100% Linen Dikumbah Alami Murni, lemes pisan, janten langkung lemes saatos unggal nyeuseuh.160 ± 5% GSM (PERHATOSAN: Bisa jadi aya saeutik simpangan kusabab prosés cuci preshrunk.) Certified nurutkeun STANDAR 100 ku OEKO-TEX pikeun lawon ramah lingkungan, jawab jeung sustainable.
    produk ngabogaan fungsi alus dissipation Uap na breathability, konduksi panas gancang, euweuh sweating deukeut awak, tékstur lampu, kakuatan, warna lemes sareng berehan.Penampilan kerut mangrupikeun tékstur unik tina lawon linen anu langkung alami sareng tékstur.
    Bisa diumbah ku mesin: Linen Shumei santai, tos dikumbah, sareng gampang diurus.Nalika anjeun nampi set panutup duvet, punten cuci heula ku mesin dina cai tiis sareng garing.Taya ironing sarta euweuh beberesih garing diperlukeun.Entong dipasihan pamutih.Aranjeunna bakal tetep tiis, nyaman, sareng lemes pisan.
    Produk linen nganggo desain warna padet, katingalina alami sareng singket, cocog pikeun gaya anu béda-béda panggunaan pangkeng.Warna ngaropéa pikeun anjeun milih, anjeun tiasa milih warna karesep anjeun dumasar kana jati anjeun, gaya hiasan sareng bahkan suasana.Set parabot keur sare linen oge kado gede pikeun babaturan anjeun sarta kulawarga.
    Upami anjeun peryogi ukuranana, mangga rujuk sapertos di handap ieu,
    Bagan Ukuran Amérika (inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"
     
    Britania Raya Ukuran (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
     
    Bagan Ukuran Australia (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
     
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"
  • 100% Linen Solid Color Duvet Cover Set