Linen Dipasang Lambaran

  • 100% Natural Linen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    100% Linen Alami Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet

    100% Kualitas Premium Kain Flax Perancis sareng Pra Dikumbah, 160 GSM

    Lambaran anu dipasangan flax tiasa masihan anjeun kahirupan anu langkung séhat sareng bobo anu langkung nyaman, awét kanggo waktos anu lami.

  • French Linen Queen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    Perancis Linen Ratu Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet

    100% Kualitas Premium French Flax dipasangan lambar sareng Pra Dikumbah, 160 GSM

    Lambaran anu dipasangan flax tiasa masihan anjeun kahirupan anu langkung séhat sareng bobo anu langkung nyaman, awét kanggo waktos anu lami.

  • Stone Washed 100% French Linen  Sheet Set with Deep Pocket

    Batu Dikumbah 100% Lembar Linen Perancis Set sareng Saku Jero

    100% Perancis Linen Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet Sareng Saku Jero

    Dijieunna tina 100% Kain Flax Kualitas Premium sareng Pra-dikumbah, 160 GSM, Pikeun ngajantenkeun lawon lemes, prosés pra-cuci bakal nyababkeun shrinkage anu teu terkendali.

    3 Potongan kalebet: 2 Sarung Bantal sareng 1 Lembar Dipasang.

    4 lembar set lembar ngawengku: 1 Lembar Datar, 1 Dipasang Sprei jeung 2 Sarung Bantal. Ukuran: Ratu ukuran ratu datar 90″ x 102″, dipasangan sepré 60″x 80″x 14″, sarung bantal 20″ x 30″. Lembar Dipasang kami jerona 14 inci kalayan elastis di sabudeureun lambaran, éta tiasa ngalereskeun kasur anjeun kalayan saé.Sadaya set parabot keur sare datangna dina kantong linen pikeun neundeun gampang.

    Sarung bantal, sepré pas sareng sepré datar disulam digital.Sarung bantal disulam hiji sisi. Sulaman anu dijahit sapanjang wates mangrupikeun sentuhan anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saé pikeun katingali, sederhana sareng berehan tanpa kaleungitan rasa desain.

    Pamakéan Parentah-Wash handapeun 60 ° C. Warm Iron.Tumble garing ku panas sedeng .Wash kalawan kelir sarupa,Wash warna poék misah.

    Bagan Ukuran Amérika (inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Britania Raya Ukuran (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Australia (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • Luxurious 100% French Linen Sheet Set with Deep Pocket

    Mewah 100% Perancis Linen Lambaran Siapkeun sareng Saku Jero

    100% Perancis Linen Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet Sareng Saku Jero

    Dijieunna tina 100% Kain Flax Kualitas Premium sareng Pra-dikumbah, 160 GSM, Pikeun ngajantenkeun lawon lemes, prosés pra-cuci bakal nyababkeun shrinkage anu teu terkendali.

    3 Potongan kalebet: 2 Sarung Bantal sareng 1 Lembar Dipasang.

    4 lembar set lembar ngawengku: 1 Lembar Datar, 1 Dipasang Sprei jeung 2 Sarung Bantal. Ukuran: Ratu ukuran ratu datar 90″ x 102″, dipasangan sepré 60″x 80″x 14″, sarung bantal 20″ x 30″. Lembar Dipasang kami jerona 14 inci kalayan elastis di sabudeureun lambaran, éta tiasa ngalereskeun kasur anjeun kalayan saé.Sadaya set parabot keur sare datangna dina kantong linen pikeun neundeun gampang.

    Sarung bantal, sepré pas sareng sepré datar disulam digital.Sarung bantal disulam hiji sisi. Sulaman anu dijahit sapanjang wates mangrupikeun sentuhan anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saé pikeun katingali, sederhana sareng berehan tanpa kaleungitan rasa desain.

    Pamakéan Parentah-Wash handapeun 60 ° C. Warm Iron.Tumble garing ku panas sedeng .Wash kalawan kelir sarupa,Wash warna poék misah.

    Bagan Ukuran Amérika (inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Britania Raya Ukuran (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Australia (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • Pure linen fitted sheets Stone Washed Solid Color

    linen murni dipasangan cadar Batu dikumbah Warna padet

    100% Linen Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet - (1 Potongan) 16 inci Saku Jero

    Dijieunna tina 100% Kain Flax Kualitas Premium sareng Pra-dikumbah, 160 GSM, Pikeun ngajantenkeun lawon lemes, prosés pra-cuci bakal nyababkeun shrinkage anu teu terkendali.

    3 Potongan kalebet: 2 Sarung Bantal sareng 1 Lembar Dipasang.

    4 lembar set lembar ngawengku: 1 Lembar Datar, 1 Dipasang Sprei jeung 2 Sarung Bantal. Ukuran: Ratu ukuran ratu datar 90″ x 102″, dipasangan sepré 60″x 80″x 14″, sarung bantal 20″ x 30″. Lembar Dipasang kami jerona 14 inci kalayan elastis di sabudeureun lambaran, éta tiasa ngalereskeun kasur anjeun kalayan saé.Sadaya set parabot keur sare datangna dina kantong linen pikeun neundeun gampang.

    Sarung bantal, sepré pas sareng sepré datar disulam digital.Sarung bantal disulam hiji sisi. Sulaman anu dijahit sapanjang wates mangrupikeun sentuhan anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saé pikeun katingali, sederhana sareng berehan tanpa kaleungitan rasa desain.

    Pamakéan Parentah-Wash handapeun 60 ° C. Warm Iron.Tumble garing ku panas sedeng .Wash kalawan kelir sarupa,Wash warna poék misah.

    Bagan Ukuran Amérika (inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Britania Raya Ukuran (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Australia (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"

     

     

     

     

  • 100% Pure Linen Fitted sheet (Oeko-tex Certified)

    100% Lembar Dipasang Linen Murni (Oeko-tex Certified)

    Linen mangrupikeun salah sahiji lawon anu paling alami pikeun kaséhatan manusa.Éta nyaman, breathable sareng awét.Set ieu didamel tina 100% linen Perancis kualitas luhur anu gaduh moderasi suhu anu saé sareng kamampuan napas pikeun ngabantosan anjeun bobo langkung gancang sareng bobo langkung saé.Diprosés ku pewarna alami sareng non-toksik sareng diproduksi kalayan sertifikasi OEKO-TEX Standard 100, set ranjang kami mangrupikeun pilihan anu pas pikeun ngabantosan kulit sénsitip anjeun.● Linen dipasangan lambar réngsé kalawan seams Perancis sarta elasti ...