Linen Lambaran Datar

  • Flax Pure Linen Flat Sheets/Bed Sheets

    Flax Murni Linen Datar Lembar / Sprei

    100% flax murni linen datar cadar / ranjang cadar.

    Aya seueur deui warna anu sayogi.

  • 100% French pure stone washed linen flat sheet

    100% Perancis batu murni dikumbah linen lambar datar

    Lembar datar linen murni / Sprei anu lemes, ambekan pisan sareng hypoallergenic.Batu dikumbah pikeun glossiness, durability rupa ogé rarasaan leungeun lemes.Dijieun ku sertifikasi OEKO-TEX Standard 100.Aman pikeun anu gaduh kulit sénsitip sareng orok.Linen bisa nyerep 20% tina beurat na dina Uap saméméh mimiti karasaeun beueus atawa baseuh nu hartina anjeun bakal haneut dina usum tiis, bari ogé tiis dina cuaca haneut.Ngajaga anjeun tiis dina usum panas sareng haneut dina usum tiis.Linen boga dur alus ...