Linen Bantal Case

  • Pure linen pillow case with stone washed

    Sarung bantal linen murni sareng batu dikumbah

    100% Sarung Bantal Linen Murni sareng Dikumbah Batu

    Stonewashed pikeun softness pamungkas, sahingga kulit jeung bulu Anjeun geser gently leuwih eta, mantuan pikeun ngurangan wrinkles raray jeung karuksakan bulu.

    Warna bisa ngaropéa

     

     

  • Flax Linen Throw Pillow Covers

    Flax Linen Lempar Bantal Covers

    100% linen murni lémparan bantal panutup

    40 x 40 cm

  • 100% Pure Linen Flange Sham Pillow Covers with Stone Washed

    100% Murni Linen Flange Sham Bantal nyertakeun kalawan Batu dikumbah

    100% Murni Linen Batu Dikumbah Bantal nyertakeun kalawan sham

    Stonewashed pikeun softness pamungkas, sahingga kulit jeung bulu Anjeun geser gently leuwih eta, mantuan pikeun ngurangan wrinkles raray jeung karuksakan bulu.

    Warna bisa ngaropéa

     

     

  • 100% French Linen Pillowcases

    100% Sarung Bantal Linen Perancis

    100% Linen Perancis sareng Batu Dikumbah, Anyaman dina flax Perancis 170 gsm anu éndah, beurat idéal pikeun ranjang.Set ieu didamel tina 100% linen Perancis kualitas luhur anu gaduh moderasi suhu anu saé sareng kamampuan napas pikeun ngabantosan anjeun bobo langkung gancang sareng bobo langkung saé.Sarung bantal linen sacara alami breathable, nu mantuan pikeun ngajaga anjeun cooler dina usum panas jeung toasty sapanjang bulan usum tiis.Diprosés ku pewarna alami sareng non-toksik sareng diproduksi kalayan sertifikasi OEKO-TEX Standard 100...