Pelindung kasur

  • Waterproof Mattress Protector Pad Cover

    Waterproof Kasur Protector Pad Cover

    1) 100% Poliéster kalawan TPU 2) Kalayan lapisan mémbran TPU impermeable, panutup ranjang waterproof ieu absorbs Uap tina ngahontal kasur bari sahingga kasur ka ngambekan kalawan bébas;Éta ngajaga kasur anjeun garing sabab tahan cai;3) Sleting Kasur Protectors boga panyalindungan genep sided kalawan hansip pos lengkep nutupan sakabéh kasur 4) Eta nyadiakeun konstruksi awét.Panutup kasur pelindung sampurna ngajaga kasur berharga anjeun tina noda, pipis Pelindung kasur kami tinggi...