Warta

  • Beijing 2022

    Salila liburan Festival Spring, pariwisata usum tiis di Cina terus panas, echoing jeung Olimpiade Usum tiis Beijing 2022.Kagiatan és jeung salju geus narik loba jalma.
    Maca deui
  • Karantina salami Natal: Ieu anu kedah dicarioskeun ku jalma anu nembé katépaan.

    Di Amérika Serikat, puluhan rébu jalma moal nyéépkeun liburan sareng kulawargana, tapi bakal dikarantina saatos kaserang Covid-19 nalika lonjakan varian omicron tina coronavirus.Élmuwan di Universitas California, San Fransisco dikonfirmasi dina 1 Désémber yén aranjeunna ...
    Maca deui
  • Numutkeun moms di 2021, 13 ranjang orok pangalusna pikeun orok jeung orok

    Orok leres pisan henteu paduli kana tampilan sareng raos ranjang orokna (urang terang), tapi kolotna paduli 100%.Mésér ranjang orok anu lucu mangrupikeun cara anu gampang pikeun nambihan sababaraha warna, desain bahkan nétral ka pabinihan.Aya seueur pilihan pikeun ranjang orok dina Internét (sapertos kalolobaan produk orok ...
    Maca deui
  • Pelabuhan Teluk San Pedro ngumumkeun ukuran énggal pikeun ngabersihkeun kargo

    Sakumaha anu diumumkeun ku palabuhan Los Angeles sareng Long Beach di handapeun arahan Pasukan Tugas Gangguan Rantai Pasokan Présidén Biden, bakal aya biaya tambahan darurat anu dilaksanakeun efektif tanggal 1 Nopémber 2021.
    Maca deui
  • Suksés badarat!Wilujeng sumping di bumi!

    Nurutkeun kana Cina Manned Spasi Téknik Kantor waktu Beijing on September 17 The modul ulang Éntri of Shenzhou XII manned pesawat ruang angkasa Lemes badarat di dongfeng Landing Area Jumlah dua belas, shenzhou manned pesawat ruang angkasa on June 17, blasted kaluar ti puseur peluncuran satelit jiuquan, successivel. ..
    Maca deui
  • "Pangiriman sesah" dampak kiriman usum puncak!

    Pangiriman pencét parah salami usum Natal.Gao Feng nunjuk kaluar yén Juni nepi ka Agustus nyaéta usum puncak pikeun kiriman barang Natal, tapi taun ieu, tempo résiko telat pengiriman barang, konsumén luar negeri umumna nempatkeun pesenan sateuacanna ku nempo barang online tur Signing orders.Some ...
    Maca deui
  • Naha langkung saé bobo dina set ranjang linen murni?

    Set ranjang linen kualitas luhur tiasa janten investasi anu saé pikeun ningkatkeun kualitas saré hiji jalma.Saré anu berkualitas penting pikeun mastikeun sareng ngajaga kaséhatan sareng karaharjaan anu saé.Sprei, sarung bantal sareng sarung selimut anu dianggo ku jalma tiasa maénkeun bagian dina promosi durasi ...
    Maca deui
  • Kumaha industri tékstil bakal katingali dina 2021?

    Kusabab ahir April 2021, tingkat parity sentral tina dollar AS ngalawan RMB geus mimiti naek.Penurunan nilai renminbi parantos ngirangan dampak perang dagang ka eksportir tékstil, anu mangrupikeun kauntungan pikeun industri tékstil sareng pakaian anu gumantung ékspor.Lamun dep...
    Maca deui
  • Dinamika pasar ngarobah

    Balanja online barang sareng jasa ningkat unggal dinten.E-commerce ngarobih paripolah konsumen kana barang sareng jasa, janten seueur dampak kana strategi pemasaran sareng kampanye.Prosés balanja online salawasna sareng teu tiasa dihindari dibarengan ku dorongan ...
    Maca deui
  • After being postponed for a year due to the new crown epidemic, the 2020 Tokyo Olympics will finally debut on July 23.

    Saatos ditunda sataun kusabab wabah makuta anyar, Olimpiade Tokyo 2020 tungtungna bakal debut dina 23 Juli.

    Kajadian Olimpiade karesep unggal jalma béda.Kabéh Olimpiade saméméhna ogé geus dibuka acara anyar béda.Kajadian-kajadian anyar ieu parantos ningkatkeun tontonan nonton pertandingan sareng narik langkung seueur jalma anu gaduh karesep anu béda pikeun nengetan Olimpiade.Dina Olimpiade Tokyo 2020...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun industri ranjang.

    1. Kasur Barudak parantos janten pasar samudra biru Ayeuna, sanaos merek-merek industri ranjang ranjang parantos ngaluncurkeun produk ranjang barudak, pamekaran produk ranjang barudak masih rada katinggaleun“ Kolotna pasca 80an sareng p...
    Maca deui
  • Naon cilaka ranjang disposable hotél kalayan bau aneh pikeun awak manusa

    Urang ngahargaan lingkungan hirup urang sorangan.Nalika hotél ngabogaan bau musty, éta bisa jadi masalah disababkeun ku lingkungan baseuh jangka panjang dina prosés produksi lawon, jadi urang kudu narékahan pikeun ngajaga tur ngurus alus lingkungan.Ku alatan éta, produk disposable hotél, titik bener ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2