Pelabuhan Teluk San Pedro ngumumkeun ukuran énggal pikeun ngabersihkeun kargo

Sakumaha anu diumumkeun ku palabuhan Los Angeles sareng Long Beach di handapeun arahan Pasukan Tugas Gangguan Rantai Pasokan Présidén Biden, bakal aya biaya tambahan darurat anu dilaksanakeun tanggal 1 Nopémber 2021.

SAN PEDRO  BAY PORTS ANNOUNCE NEW MEASURE TO CLEAR CARGO


waktos pos: Nov-04-2021