"Pangiriman sesah" dampak kiriman usum puncak!

Pangiriman pencét parah salami usum Natal.

Gao Feng nunjuk kaluar yén Juni nepi ka Agustus nyaéta usum puncak pikeun kiriman barang Natal, tapi taun ieu, tempo résiko telat pengiriman barang, konsumén luar negeri umumna nempatkeun pesenan sateuacanna ku nempo barang online tur Signing orders.Some pesenan geus shipped tur dikirimkeun saméméhna ti taun saméméhna, sarta sababaraha pesenan anu diteundeun di gudang domestik alatan kasusah dina booking spasi atanapi angkutan barang tinggi, nu brings tekanan kana operasi usaha.

Sababaraha perusahaan perdagangan asing nyarios yén kusabab harga naékna sareng kamacetan logistik internasional, jutaan tangkal Natal henteu tiasa angkat dina waktosna ka luar negeri.Perusahaan anu ékspor taunan sakitar 150 juta yuan kedah nyéwa 2 juta yuan pikeun nyéwa gudang 10.000 méter pasagi pikeun tumpukan tangkal Natal.

Ieu kudu dicatet yén dina taun saméméhna, pesenan pikeun sakabéh sataun ngan bisa narima di ahir Méi, tapi taun ieu aranjeunna maju ka Maret. Numutkeun analisis staf, alesan pikeun konsumén nempatkeun pesenan mimiti taun ieu. Henteu ngan ukur pesenan anu ditunggu-tunggu taun ka tukang kusabab wabah, tapi ogé naékna biaya angkutan barang sareng siklus pengiriman anu berkepanjangan kusabab pasokan logistik internasional anu ketat.Salaku komoditi sénsitip waktos, konsumén yakin yén maranéhna kudu nempatkeun pesenan sateuacanna jeung sooner aranjeunna meunang barang, nu hadé asuransi bakal.

Nalika palabuan di sadaya buana ngalaman gangguan operasional, langkung ti 362 operator ageung dipasang di luar palabuhan dugi ka 24 Agustus, numutkeun platform pengiriman wadahna Seaexplorer. ka data kinerja palabuhan IHS Markit, kalayan deterioration paling parah di Amérika Kalér, dimana kapal méakkeun rata-rata 33 jam dina jangkar dina Méi 2021, naek ti rata-rata ngan dalapan jam dina Méi 2019. A ramalan anyar ti Féderasi Retail Nasional nembongkeun jumlah catetan peti asup Amérika Kalér dina bulan Agustus, tradisional bulan pangsibukna pikeun pengiriman barang, jeung kamacetan wadahna bakal neruskeun eupan ngaliwatan ka harga pengiriman barang.

Dina hal tonase, paménta pengiriman global turun sakitar 3.4 persén di 2020 dibandingkeun sareng 2019, sedengkeun wadahna turun ku 0.7 persén, jia Dashan, timbalan diréktur Institut Panaliti Angkutan Cai handapeun Kamentrian Angkutan, nyarios dina ceramah ékonomi bulanan bertema. "International Logistics and Shipping Situation" diayakeun di National Economic Center on August 25.Paménta seaborne global diperkirakeun tumuwuh ku 4.4% dina 2021, bari paménta wadahna diperkirakeun tumuwuh ku leuwih ti 5%.Dina segi kapasitas, ukuranana. tina armada maritim global bakal tumuwuh ku 4.1% dina 2020 dibandingkeun 2019, sarta diperkirakeun tumuwuh ku 3% dina 2021.

Anjeunna nunjukkeun yén dibandingkeun sareng 2019, paménta pengiriman global diperkirakeun ningkat ku 1% taun ieu, pertumbuhan wadahna ku 5%, sareng kapasitas sareng pasokan wadahna masing-masing ku 7.1% sareng 7.4%.Ukuran armada sakabéhna leuwih gancang ti pertumbuhan volume, tapi harga angkutan barang geus risen sacara signifikan. Dina panempoan-Na, rentals wadah-kapal, waragad seafarers ', waragad perantara jeung harga minyak geus kabeh nyumbang kana surge di ongkos pengiriman barang.

Data nunjukkeun yén harga pengiriman barang tina wadah standar 40-suku dina rute Wétan ti Cina ka Amérika Serikat geus ngaleuwihan $20.000, nepi ka lima kali sataun on year.The Shanghai indéks angkutan barang wadah ékspor, nu ngagambarkeun harga spot jeung dirilis dina bulan Agustus. 27, terus pencét catetan luhur di 4, 385,62 titik, nepi leuwih ti opat kali tina low taun ka tukang sacara.

Dina panempoan, cukang lantaranana kakurangan kapasitas teh inefficiency angkutan disababkeun ku closures port sarta kakurangan seamen.At hadir, waktu rata-rata pembatalan port nyaeta 3-5 poé di palabuhan Éropa, 10-12 poé di Kulon. palabuhan Amérika Serikat, sareng sakitar 7 dinten di palabuhan wétan Amérika Serikat.Anyar-anyar ieu, palabuhan Yantian, palabuhan Ningbo sareng palabuhan Asia sanésna ogé diblokir.