Suksés badarat!Wilujeng sumping di bumi!

Numutkeun kana China Manned Space Engineering Office

Waktu Beijing dina 17 Séptémber

Modul re-entry of Shenzhou XII manned pesawat ruang angkasa

badarat mulus di Dongfeng Landing Area

Jumlah dua belas, shenzhou manned pesawat ruang angkasa on June 17, blasted kaluar ti puseur peluncuran satelit jiuquan, successively jeung modul inti jeung kombinasi formulir docking, tilu astronot kana modul inti, sarta dipigawé hiji tilu-bulan reside, orbit salila astronot extravehicular. kagiatan, pikeun kadua kalina dina runtuyan percobaan ilmiah spasi jeung test téhnologis.

Dina soré 17 Séptémber, modul re-entry of Shenzhou XII manned pesawat ruang angkasa landed di dongfeng Landing Ground.

Welcome home


waktos pos: Sep-17-2021