Warta pausahaan

Warta pausahaan

  • Beijing 2022

    Salila liburan Festival Spring, pariwisata usum tiis di Cina terus panas, echoing jeung Olimpiade Usum tiis Beijing 2022.Kagiatan és jeung salju geus narik loba jalma.
    Maca deui
  • After being postponed for a year due to the new crown epidemic, the 2020 Tokyo Olympics will finally debut on July 23.

    Saatos ditunda sataun kusabab wabah makuta anyar, Olimpiade Tokyo 2020 tungtungna bakal debut dina 23 Juli.

    Kajadian Olimpiade karesep unggal jalma béda.Kabéh Olimpiade saméméhna ogé geus dibuka acara anyar béda.Kajadian-kajadian anyar ieu parantos ningkatkeun tontonan nonton pertandingan sareng narik langkung seueur jalma anu gaduh karesep anu béda pikeun nengetan Olimpiade.Dina Olimpiade Tokyo 2020...
    Maca deui
  • Heimtextil 2022 paméran

    Unggal taun, pasamoan Déwan Tren Heimtextil di Spring nandaan awal karya préparasi dina pameran dagang taun saterusna.Dina waktos anu sami, para ahli tren nilik arah anu dipiharep bakal dilaksanakeun ku desain interior-furnishing dina usum anu bakal datang.Heimtextil tetep t...
    Maca deui
  • Biaya angkutan barang naék pikeun importir sareng ékspor

    Lonjakan paménta ti saprak resesi koronavirus parantos ngintunkeun biaya angkutan laut skyrocketing di sakumna dunya - sareng éta engké tiasa ningali konsumen mayar harga anu langkung luhur.Pikeun kahiji kalina, biaya pengiriman wadahna dina rute pengiriman barang pangsibukna di dunya ti Cina ka EU...
    Maca deui