Warta Industri

Warta Industri

  • "Pangiriman sesah" dampak kiriman usum puncak!

    Pangiriman pencét parah salami usum Natal.Gao Feng nunjuk kaluar yén Juni nepi ka Agustus nyaéta usum puncak pikeun kiriman barang Natal, tapi taun ieu, tempo résiko telat pengiriman barang, konsumén luar negeri umumna nempatkeun pesenan sateuacanna ku nempo barang online tur Signing orders.Some ...
    Maca deui
  • Dinamika pasar ngarobah

    Balanja online barang sareng jasa ningkat unggal dinten.E-commerce ngarobih paripolah konsumen kana barang sareng jasa, janten seueur dampak kana strategi pemasaran sareng kampanye.Prosés balanja online sok sareng teu tiasa dihindari dibarengan ku dorongan ...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun industri ranjang.

    1. Kasur Barudak parantos janten pasar samudra biru Ayeuna, sanaos merek terkemuka industri ranjang parantos ngaluncurkeun produk ranjang barudak, pamekaran produk ranjang barudak masih rada katinggaleun“ Kolotna pasca 80an sareng p...
    Maca deui
  • Naon cilaka ranjang disposable hotél kalayan bau aneh pikeun awak manusa

    Urang ngahargaan lingkungan hirup urang sorangan.Nalika hotél boga bau musty, éta bisa jadi masalah disababkeun ku lingkungan baseuh jangka panjang dina prosés produksi lawon, jadi urang kudu narékahan pikeun ngajaga tur ngurus alus lingkungan.Ku alatan éta, produk disposable hotél, titik bener ...
    Maca deui
  • Ngajarkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi lawon pikeun ngabedakeun kualitas ranjang

    Saper tilu kahirupan urang nyéépkeun dina ranjang.Penting pisan pikeun gaduh kontak anu caket sareng bedclothes sareng milih bedclothes anu cocog sareng séhat.Janten naon jinis quilts sareng bantal anu kuring kedah mésér?Kumaha ngajaga ranjang?Nalika mésér produk sapertos kitu, urang kedah langkung nengetan lawon.F...
    Maca deui
  • Set parabot keur sare sutra pohara populér

    Kusabab kolom CCTV "dunia tatanén" ngalaporkeun yén sutra ieu orok, sakali program ieu disiarkeun, sutra ieu rampok gélo!"Ngirim quilt siki" - quilt sutra janten topik panas!Sutra dijieun tina kepompong ulat sutra, nu dipisahkeun jadi kontinyu ...
    Maca deui