Produk

  • French linen pillow

    Bantal linen Perancis

    • Panutup: 100% linen.Lapisan: 100% katun.
    • Didamel di Cina
    • Ukuran 24 x 24" atanapi 18" x18" atanapi ukuran anu disaluyukeun.
    • Panutupan seleting handap.
    • Poliéster sisipan kaasup.
    • Detil jahitan jahitan di handap.
  • Hospital cotton newborn baby box crib sheet

    Rumah sakit katun kotak orok bayi ranjang orok

    100% Katun ninun 200T rumah sakit ranjang orok bodas dipasangan cadar

    Ukuran: 41×69+3 cm

  • Cotton jersey knit fitted crib sheet

    Katun jersey knit dipasangan ranjang orok

    Saré séhat–Lambar ranjang orok anu katun jersey

    Ukuran 52" X 28" X 9"

  • Luxury Pure Linen Orange Pillowcase Sham

    Méwah Murni Linen Oranyeu Sarung Bantal Sham

    100% sarung bantal dikumbah batu linen murni
  • French Linen Queen Fitted Sheet Stone Washed Solid Color

    Perancis Linen Ratu Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet

    100% Kualitas Premium French Flax dipasangan lambar sareng Pra Dikumbah, 160 GSM

    Lambaran anu dipasangan flax tiasa masihan anjeun kahirupan anu langkung séhat sareng bobo anu langkung nyaman, awét kanggo waktos anu lami.

  • 100% Premium natural linen bedding sets

    100% parabot keur sare linen alam Premium

    100% Premium Quality Perancis Flax parabot keur sare set jeung Batu dikumbah, 160 GSM, padet atawa percetakan Digital.

    Duvet Cover: Tombol panutupanana;opat dasi sudut interior tetep dina tempatna.

  • hemstitched Pure linen napkins with embroidery

    hemstitched napkins linen murni kalawan sulaman

    100% linen murni hemstitched napkins kalawan sulaman

    Ukuran: 40x40cm atawa 50x50cm atawa ngaropéa

    Warna: bodas, linen alami,zaitun héjo sarta ngaropéa

     

  • 100% Natural Linen with digital printing bassinet and crib sheet

    100% Linen Alami kalayan baskét percetakan digital sareng lambar ranjang orok

    100% ranjang orok linen alami sareng sepré keranjang.Lawon linen sacara alami lemes breathable, sarta super haneut.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

  • 100% Cotton woven crib sheet and bassinet sheet

    100% Katun anyaman ranjang orok lambar jeung bassinet lambar

    100% Katun anyamanranjang orok.2 PCS per kotak kado.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

     

     

  • 100% Jersey organic cotton crib sheet

    100% Jersey katun organik ranjang orok lambar

    100% Katun jersey knited ranjang orok.2 PCS per kotak kado.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

     

     

  • 100% Cotton jersey knited crib bassinet sheet

    100% Katun jersey knited ranjang orok bassinet lambar

    100% Katun jersey knited ranjang orok bassinet lambar.Dijieun tina katun jersey stretch jadi lemes alami breathable, sarta super haneut, cadar ieu téh dasar hébat pikeun mibanda di pangkeng orok anjeun, naon usum.

    Ukuran 28 inci x 52 inci x 9 inci

    Ukuran 32 x 16 x 5 cm

    Ukuran 32 x 16 x 3 cm

    15 inci x 33 inci x 4 inci

    37 inci x 23 inci x 3 inci

    Ukuran 52 x 27 x 5 cm

    Lambar ranjang orok Mini sareng lambar ranjang orok standar tiasa disaluyukeun ukuranana.

    Sadia dina rupa-rupa kelir jeung desain pikeun cocog gaya nanaon.Percetakan katun lemes tiasa janten percetakan digital sareng percetakan pigmén sareng percetakan réaktif.Kami gaduh desain énggal tina ranjang orok ieu unggal taun.Knit ultra lemes karasaeun saé pikeun orok.

    Lawon jersey tiasa disaluyukeun 130gsm, 150gsm, 160gsm, 180gsm sareng 200gsm.

    Saku jero kalayan sakuliling elastis.Pinuh elasticized pikeun pas snug.

    Lambaranana bentukna dipasangan sudut-sudut berkontur supados tetep leueur sareng mulus.Kaos rajutan katun 100% lemes bakal karasaeun saé dina kulit orok sareng teu nyaman pikeun iklas.

    Di handap ieu mangrupakeun lambar ranjang orok pangalusna lamun datang ka gaya, softness jeung bahan ramah-orok.

    Bungkusan tiasa kotak atanapi kantong lawon.Paket tiasa disaluyukeun sareng logo anjeun.Bisa jadi dina 1pcs atanapi 2 PCS atanapi 3 PCS per pakét.

     

  • Stone Washed 100% French Linen  Sheet Set with Deep Pocket

    Batu Dikumbah 100% Lembar Linen Perancis Set sareng Saku Jero

    100% Perancis Linen Dipasang Lambaran Batu Dikumbah Warna Padet Sareng Saku Jero

    Dijieunna tina 100% Kain Flax Kualitas Premium sareng Pra-dikumbah, 160 GSM, Pikeun ngajantenkeun lawon lemes, prosés pra-cuci bakal nyababkeun shrinkage anu teu terkendali.

    3 Potongan kalebet: 2 Sarung Bantal sareng 1 Lembar Dipasang.

    4 lembar set lembar ngawengku: 1 Lembar Datar, 1 Dipasang Sprei jeung 2 Sarung Bantal. Ukuran: Ratu ukuran ratu datar 90″ x 102″, dipasangan sepré 60″x 80″x 14″, sarung bantal 20″ x 30″. Lembar Dipasang kami jerona 14 inci kalayan elastis di sabudeureun lambaran, éta tiasa ngalereskeun kasur anjeun kalayan saé.Sadaya set parabot keur sare datangna dina kantong linen pikeun neundeun gampang.

    Sarung bantal, sepré pas sareng sepré datar disulam digital.Sarung bantal disulam hiji sisi. Sulaman anu dijahit sapanjang wates mangrupikeun sentuhan anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saé pikeun katingali, sederhana sareng berehan tanpa kaleungitan rasa desain.

    Pamakéan Parentah-Wash handapeun 60 ° C. Warm Iron.Tumble garing ku panas sedeng .Wash kalawan kelir sarupa,Wash warna poék misah.

    Bagan Ukuran Amérika (inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 39" x 75" 68”x 96”+4” 39"x75" +16" 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ganda 54" x 75" 81”x 96”+4” 54”x75′ +16” 68" x 86" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 80" 90”x 102”+4” 60 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x30”+4” 20" x 26"
    Ukuran 78" x 80" 108” x 102”+4” 78 "x80 ′ +16" 92" x 88" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Cal. King 72" x 84" 108” x 102”+4” 72 "x84" +16 " 108" x 92" 20”x40”+4” 20" x 36"
    Britania Raya Ukuran (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 178 x 260 cm 91 x 190 cm 173 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Ganda 135×190 228 x 260 cm Ukuran 137 x 190 cm 200 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Raja 150×200 275 x 275 cm 152 x 200 cm 230 x 200 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Super Raja 180×200 310 x 275 cm 183 x 200 cm 260 x 220 cm 48 x 76 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Australia (cm)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 90×190 180 x 280 cm 90×190 + 35cm 140 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ganda 137×190 225 x 280 cm 137 × 190 + 35 cm 180 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Ratu 152×203 250 x 280 cm 152 × 203 + 35 cm 210 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Raja 183×203 285 x 290 cm 183 × 203 + 35 cm 240 x 210 cm 58 x 86 cm 48 x 74 cm
    Bagan Ukuran Singapura (Inci)
    Ukuran Ranjang Lambaran datar Lambaran Dipasang Duvet Cover Sarung Bantal Bantal
    Tunggal 36" x 75" 68" x 108" 36" x 75" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    S/Tunggal 42" x 78" 68" x 108" 42" x 78" + 14" 54" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ratu ukuran 60" x 75" 90" x 108" 60” x 75” +17” 84" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Ukuran 72" x 78" 104" x 108" 72” x 78” +17” 96" x 84" 20" x 30" 20" x 26"
    Super King 79" x 79" ukuran 120" x 120" 79” x 79” +17” 102" x 90" 20" x 30" 20" x 26"