Set parabot keur sare sutra

  • 100% Mulberry silk pillowcase

    100% sarung bantal sutra Mulberry

    • 100% sarung bantal sutra Mulberry kalayan kelas 6A pangluhurna sareng saluyu sareng standar OEKO
  • Silk Duvet Cover Set

    Sutra Duvet Cover Siapkeun

    19MM-25 MM Seamless Sutra Duvet Cover, Charmeuse Sutra, Herang, Lemes, Lemes.Sutra alam sanes lawon anu murah.Tapi harga tinggi ieu pinuh diyakinkeun dina pamanggih kuring.Kusabab éta lawon breathable sarta regulator suhu alam, sutra mantuan awak nahan panas dina cuaca tiis bari kaleuwihan panas diusir dina cuaca haneut, nulungan awak anjeun ngajaga nyaman, suhu alam.Sutra téh hypoallergenic;teu narik mites lebu sarta mangrupakeun repellant jamur alam.Sutra mantuan ngurangan ...
  • 19-25MM Silk flat sheet

    19-25MM Sutra lambar datar

    Kain sareng bahan keusikan teu aya jaminan bahan kimia ngabahayakeun.A serat alam nu repels mites lebu, kualitas hypoallergenic mantuan pikeun ngaleungitkeun alergi jeung asma ngajaga orok Anjeun Vs.Katun jeung serat sintétik séjén.Sipat pangaturan suhu sacara épéktip ngabantosan orok anjeun bobo ku cara nyéépkeun Uap tina awak sareng nyaluyukeun kana suhu awak.Super lemes, comfy tur mulus acan breathable, pangalusna pikeun anti baktéri;anti allergenic, sampurna pikeun penderita alergi.Ukuran Kasur 28" x...
  • 22MM Silk fitted sheet

    22MM Sutra dipasangan lambar

    Dijieunna tina pita Elastis Kelas sabudeureun lambaran dipasangan kana kasur anjeun Set cadar sutra ieu dijieunna tina 22 mm Kelas 6A 100% sutra mulberry murni, euweuh lawon séjén ditambahkeun.No bahan kimia.Super lemes ngalawan kulit anjeun.Méwah, Srimanganti sareng Awét Mangtaun-taun.Seamless handap 16 cm saku jero jeung elastis sabudeureun bisa pas kasur nepi gampang.Bakal nyegah cadar ti slipping kaluar tina sudut kasur, ngajaga ranjang anjeun rapih sepanjang waktos.[Sarung Bantal Sutra]: Panutupan amplop nyaéta desi ...
  • Silk pillow case, 22MM & 25MM

    Sarung bantal sutra, 22MM & 25MM

    Perkenalan Produk Sarung bantal sutra luar biasa pikeun rambut sareng kulit anjeun.Anjeun geus uninga sadayana ngeunaan sarung bantal sutra.Tékstur lawon anu leueur nyegah konci berharga anjeun teu kusut peuting, ku kituna blowout anjeun = dilestarikan.Tambih Deui, sutra moal narik kalembaban tina awak anjeun, teu sapertos sabagéan ageung lambar sanés - hartosna rambut sareng kulit anjeun bakal tetep saé sareng terhidrasi.Sareng pikeun bobo anu panas teuing di luar, ieu tiasa janten detil anu paling pikaresepeun: Sutra mangrupikeun ...