Lambaran ranjang orok sutra

  • 100% Pure Mulberry Silk Crib Fitted Sheet

    100% Murni Mulberry Sutra Crib Dipasang Lambaran

    Bungkus bassinet sutra ieu didamel tina sutra Mulberry pangsaéna kami nyaéta 25 Momme sareng ngabantosan orok nahan rambutna, ngamajukeun kulit sareng bobo anu langkung saé sareng ngabantosan ngamajukeun kamekaran dina sasih awal - bahkan orok anu rambutna langkung halus, ngalaman pertumbuhan rambut anu langkung gancang, sabab aya seueur. kirang bulu ragrag na pegatna.1) Dijieun tina sutra mulberry kelas 6A pangluhurna, 22 Momme.Pita elastis di sabudeureun tepi nyadiakeun pas aman & snug pikeun ngajaga orok anjeun aman.2) 100% Mulberry lambar sutra anu cocog pikeun saré i ...