Lambaran Dipasang Sutra

  • 22MM Silk fitted sheet

    22MM Sutra dipasangan lambar

    Dijieunna tina pita Elastis Kelas sabudeureun lambaran dipasangan kana kasur anjeun Set cadar sutra ieu dijieunna tina 22 mm Kelas 6A 100% sutra mulberry murni, euweuh lawon séjén ditambahkeun.No bahan kimia.Super lemes ngalawan kulit anjeun.Méwah, Srimanganti sareng Awét Mangtaun-taun.Seamless handap 16 cm saku jero jeung elastis sabudeureun bisa pas kasur nepi gampang.Bakal nyegah cadar ti slipping kaluar tina sudut kasur, ngajaga ranjang anjeun rapih sepanjang waktos.[Sarung Bantal Sutra]: Panutupan amplop nyaéta desi ...