Lambaran Datar Sutra

  • 19-25MM Silk flat sheet

    19-25MM Sutra lambar datar

    Kain sareng bahan keusikan teu aya jaminan bahan kimia ngabahayakeun.A serat alam nu repels mites lebu, kualitas hypoallergenic mantuan pikeun ngaleungitkeun alergi jeung asma ngajaga orok Anjeun Vs.Katun jeung serat sintétik séjén.Sipat pangaturan suhu sacara épéktip ngabantosan orok anjeun bobo ku cara nyéépkeun Uap tina awak sareng nyaluyukeun kana suhu awak.Super lemes, comfy tur mulus acan breathable, pangalusna pikeun anti baktéri;anti allergenic, sampurna pikeun penderita alergi.Ukuran Kasur 28" x...