Sarung bantal sutra, 22MM & 25MM

Sarung bantal sutra, 22MM & 25MM

Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Sarung bantal sutra saé pikeun rambut sareng kulit anjeun.Anjeun geus uninga sadayana ngeunaan sarung bantal sutra.Tékstur lawon anu leueur nyegah konci berharga anjeun teu kusut peuting, ku kituna blowout anjeun = dilestarikan.Tambih Deui, sutra moal narik kalembaban tina awak anjeun, teu sapertos sabagéan ageung lambar sanés - hartosna rambut sareng kulit anjeun bakal tetep saé sareng terhidrasi.Sareng pikeun saré anu panas teuing di luar, ieu tiasa janten detil anu paling pikaresepeun pikeun sadayana: Sutra seueur ambekan.

Ukuran

Ukuran standar 20''x26''

Ratu ukuran 20''x30''

Ukuran King 20" x 36"

Kal.King 20''x40''


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami