Sarung Bantal Sutra

  • 100% Mulberry silk pillowcase

    100% sarung bantal sutra Mulberry

    • 100% sarung bantal sutra Mulberry kalayan kelas 6A pangluhurna sareng saluyu sareng standar OEKO
  • Silk pillow case, 22MM & 25MM

    Sarung bantal sutra, 22MM & 25MM

    Perkenalan Produk Sarung bantal sutra luar biasa pikeun rambut sareng kulit anjeun.Anjeun geus uninga sadayana ngeunaan sarung bantal sutra.Tékstur lawon anu leueur nyegah konci berharga anjeun teu kusut peuting, ku kituna blowout anjeun = dilestarikan.Tambih Deui, sutra moal narik kalembaban tina awak anjeun, teu sapertos sabagéan ageung lambar sanés - hartosna rambut sareng kulit anjeun bakal tetep saé sareng terhidrasi.Sareng pikeun bobo anu panas teuing di luar, ieu tiasa janten detil anu paling pikaresepeun: Sutra mangrupikeun ...